Навигация

30Май


Изтегли изображение: [1] 

Частна компания отваря офис във Варна с 50 работни места

21.10.2016 | 14:21

Съдърланд Глобъл Сървисиз - глобален лидер в сферата на изнасяне на бизнес процеси отваря врати във Варна. Постоянното разрастване на компанията е предпоставка и за постоянното търсене на кадри с добро владеене на чужди езици. Варна, като град с голям потенциал и силно присъствие на университети и езикови гимназии, дава и предпоставка за благоприятното бъдещо развитие на компанията.  Намерението на фирмата е да стартира с 50 работни места в морската столица, като офисът отваря врати още този месец, с предстоящо обучение и стартиране на оперативна дейност на 24 октомври. Това стана ясно по време на среща на представители на компанията с кмета на Варна Иван Портних.

 

Основният критерий за търсене на кандидати е владеене на немски език. Началната работна нетна заплата е над 1000 лева, като допълнително се начисляват месечни бонуси, социални придобивки и ваучери за храна. За добрата мотивация и тонус на екипа се организират тиймбилдинги, групови събития, социални мероприятия и други. Няма изисквания към възрастта и опита на кандидатите.


Компанията предлага привлекателни условия за всеки, който иска да се развива професионално. Съдърланд инвестира в квалификацията на своите служители. Още първият месец след постъпване на работа те получават професионално обучение, което подготвя новите служители за деловото им ежедневие. Основна цел на компанията е дълготрайно развитие на служителите си, като им дава възможности за професионално израстване.
За повече информация www.sutherlandglobal.bg или тел.+359 (2) 892 6869


Основана през 1986г., Съдърланд е една от водещите компании в сферата на изнасяне на бизнес процеси с над 38 000 служители в световен мащаб. Основната дейност е свързвана с дистанционно обслужване на клиенти и предоставяне на услуги, свързани с поддръжката и управлението на различни продукти и бизнес процеси. С 30-годишния си опит в аутсорсинга, Съдърланд успява да предостави най-качествените услуги на своите клиенти и да изгради завидно портфолио, включващо едни от най-големите компании в света. Обслужването на клиентите става на 20 езика покривани от 60 локации по целия свят.


Компанията стартира своята дейност в България през 2008 година с отварянето на офис в София. Оттогава фирмата отбелязва бурно развитие и растеж, като броя на служителите в момента надминава 1500.

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

23.05.2023 | 11:54

Съобщение

Съобщение Във връзка с тържествено честване и шествието на 24-ти май ще бъде преустановено движението на автомобили в централната градска част както следва: От 7.50 ч. до...
виж всички