Навигация

13Авг

Сервизна информация
виж всички

Съобщение

29.06.2022 | 15:02

За информация на пътниците, ползващи автобусна линия №409 по направление гр. Варна – гр. Аксаково: Обслужването на линия 409 се извършва едновременно от двама превозвачи - от страна на Община Варна е „Градски транспорт“ ЕАД, а от страна на Община Аксаково е „Ченсфилд-55“ ЕООД.


По писмено уведомление от „Ченсфилд-55“ ЕООД, адресирано до Областния управител на област Варна, както и до кметовете на Община Аксаково и на Община Варна, считано от 01.07.2022 г. в автобусите на превозвач – квота гр. Аксаково ( „Ченсфилд-55“ ЕООД ) се преустановява действието на всички карти и билети, издавани от Община Варна и „Градски транспорт“ ЕАД, съобщават от ОП ТАСРУД.


Уведомяваме пътниците, ползващи обществения транспорт по маршрутна линия №409 по направление гр. Варна - гр. Аксаково – гр. Варна, че считано от 01.07.2022 г. /петък/ в автобусите на Превозвача обслужващ Община Аксаково - „Ченсфилд-55“ ЕООД няма да се признават превозните документи – билети и карти от Автоматизираната билетна система и абонаментни карти, издавани от „Градски транспорт“ ЕАД.


За улеснение на гражданите и гостите на града препоръчваме да се следи разписанието на автобусите на двата отделни превозвачи и да се използват превозните средства на „Градски транспорт“ ЕАД, допълват от ОП ТАСРУД.


Реципрочно на едностранно въведената мярка, в превозните средства на „Градски транспорт“ ЕАД няма да се считат за валидни превозни документи, издадени от „Ченсфилд-55“ ЕООД.

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

05.08.2022 | 10:04

Съобщение

От дирекция „Местни данъци“ към Община Варна съобщават, че поради възникнала техническа неизправност в мрежата на мобилния оператор, с който работят, е възможно връзката с обявените телефони за...
виж всички