Навигация

20Март


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5] 

Започна прием в обновената детска ясла "Роза"

13.01.2023 | 12:11

Поетапно приемане на деца се извършва в момента в обновената детска ясла "Роза" във Варна. В момента там са приети 19 малчугани, като общият капацитет е 6 групи за 150 деца. Сградата претърпя основен ремонт, който не бе извършван от изграждането й през 60-те години, съобщиха от дирекция "Здравеопазване" към Община Варна.

 

Кметът Иван Портних посети на място детското заведение днес, като поздрави екипа и директора Даниела Йорданова. Проектът за обновяване на сградата включи саниране, подмяна на ВиК и на ел инсталациите, поставяне на нови дограми, изграждане на два нови асансьора и на ново котелно, което осигури възможност за отопление на газ, реновиран бе кухненският блок.

 

Преди две години бе напълно обновен и дворът на детската ясла, където има игрови площадки, отговарящи на съвременните условия за безопасност. Община Варна предвижда изграждане на нова пристройка за още 2 яслени групи и на 2 нови детски площадки в ДЯ "Роза".

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

02.03.2023 | 17:08

Съобщение

Във връзка с тържественото честване на 145 години от Освобождението на България и издигането на националния флаг, на 03.03.2023 г в интервала от 9:45 часа до приключване на мероприятието /около...
виж всички