Навигация

7Дек


Изтегли изображение: [1] 

Варна се включва в Световния ден на ходенето

04.10.2022 | 14:59

Варна се включва в Световния ден на ходенето, който ще бъде отбелязан на 8-ми октомври в местността край Аладжа манастир, съобщиха от дирекция „Спорт“ при Община Варна.

Сборният пункт е последната спирка във Виница на автобусната линия №31. Началният час на инициативата е 10.00 ч., след което се предвижда пешеходен поход до Ковшак чешма. Трасето и маршрутите за ходенето са достъпни за всички желаещи, без ограничение във възраст, пол, ниво на физическа подготвеност, както и за хора в неравностойно положение. Целта е да се популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на най-лесно достъпната и естествена физическа активност – ходенето.


Организатор на събитието са Българската асоциация спорт за всички съвместно с Община Варна и Министерството на младежта и спорта.

 

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

06.12.2022 | 13:57

Съобщение

Поради технически проблем зарядните станции за електромобили няма да работят днес и утре - 06.12 и 07.12.2022 г., съобщиха от ОП „Общински паркинги и синя зона“. Работи се по отстраняване на...
виж всички