Навигация

20Март


Изтегли изображение: [1] 

Продължава кампанията "Да украсим Варна за Коледа" 2022

14.12.2022 | 13:37

При силен интерес продължава кампанията на общината "Да украсим Варна за Коледа 2022". До момента 18 участници са изпратили своите красиви снимки. Сред тях са детските градини "Морска звездица", "Ран Босилек", "Щастливо детство" "Карамфилче", "Лястовичка", "Слънчо" и "Славейче"; детските ясли "Детелина",  "Мечо пух" , "Щастливо детство"; Онкоболницата - СБАЛОЗ "Д-р Марко Марков"; учебен център "Планета"; СМДЛ по образна диагностика д-р Христо Куцаров; дрогерия "Натуркомфорт"; студио "Мим - козметика и маникюр"; много физически лица - от бл. 205, вх. 3, в "Кайсиева градина", район "Вл. Варненчик"; от ул. Драгаш 15, "Трошево", в район "Младост"; бл. 404 Владислав Варненчик - Златка Николова; сем. Кренбауер от ул. "Сан Стефано"; Величка Иванова от Виница, район "Приморски".Техните снимки и видеа се подкрепят с гласуване в страницата на кампанията във фейсбук.


Класацията, в която всеки може да участва, е разделена в следните категории: Украса на общи помещения в многоетажна собственост - входове, стълбища, етажи; Украса на обществена сграда; Украса на търговски помещения; Украса на домове. Всеки желаещ може да изпрати снимки или кратки видеа на празнична украса на имейл: ukrasa.varna@gmail.com, като посочи име, телефон за връзка и точен адрес. Препоръчително е при създаването на видеоклипове да не се използва музика, тъй като същата може да е обект на авторско право и да не може да бъде публикувана във фейсбук.

 

Кадрите и клиповете ще бъдат публикувани в страницата "Да украсим Варна за Коледа" във фейсбук, а авторите, събрали най-много харесвания, ще получат награди. Кампанията ще продължи до 16ч. на 06.01.2023 г. включително, след което ще бъдат обявени победителите.

Гласуването е на адрес: https://www.facebook.com/varnaukrasi

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

02.03.2023 | 17:08

Съобщение

Във връзка с тържественото честване на 145 години от Освобождението на България и издигането на националния флаг, на 03.03.2023 г в интервала от 9:45 часа до приключване на мероприятието /около...
виж всички