Навигация

31Янр


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8] 

Обучават 30 мениджъри как се прави успешен бизнес

25.01.2023 | 10:32

Над 30 собственици, мениджъри и експерти на управленски позиции на малки, средни и големи компании в България събра среща, посветена на новите възможности за развитие на бизнеса, организирана от ActionCoach България. Целта на събитието е да покажем, че въпреки трудностите, през които се изправя всеки един човек, тръгнал по пътя на кариерното израстване, успехите са напълно възможни, обясниха Антон Атанасов и Бойко Проданов, създатели на ActionCoach България.

 

Специален гост на срещата бе кметът Иван Портних, който поздрави участниците и представи накратко платформата "Варна-град на знанието". "Прекрасно е, че има толкова много млади хора, които искат да се развиват професионално във Варна! Вярвам, че днес ще бъдете запознати с най-актуалните и успешни инструменти за бизнес растеж, които ще Ви помогнат да постигнете нови успехи", заяви той. Гост на събитието бе и Пейчо Пейчев, зам.-кмет на общината.

 

По време на обучението бяха дискутирани темите "Как да превърнете бизнеса си в печелившо търговско предприятие", "Начини и техники за влияние на печалбата", "Как да се намалят цените в период на инфлация и да се увеличи удовлетвореността на клиентите" и други. 

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

27.01.2023 | 11:10

Съобщение

Поради неотложен ВиК ремонт маршрутът на автобусни линии 148 и 209 временно ще бъде променен, съобщават от „Градски транспорт“. В събота – 28.01.2023 г., от 09:00 ще бъде...
виж всички