Навигация

30Май


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6] 

Литературни срещи на Благовещение във Варна

26.03.2023 | 12:19

Литературна среща под надслов “По пътеката към доброто …” с участието на Здравка Евтимова, Теодора Димова и проф. Амелия Личева се проведе навръх Благовещение в концертното студио на Радио Варна. Модератор  бе Даниела Стойнова, кореспондент на БНР.  Писателките гостуваха на Варна по покана на кмета Иван Портних.

 

Сред обсъжданите теми бяха смисълът на Благовещение, преодоляването на стереотипите и смелостта да живееш, без да изневеряваш на себе си, създаването на общности, които преодоляват разделението между хората. Талантливите дами споделиха какво ги вдъхновява, щастливите и трудни моменти при писането на истории. 

 

По-рано през деня белетристът Георги Бърдаров представи новия си роман Absolvo te. Двете събития са част от Пролетния салон на изкуствата, организиран от Община Варна.

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

23.05.2023 | 11:54

Съобщение

Съобщение Във връзка с тържествено честване и шествието на 24-ти май ще бъде преустановено движението на автомобили в централната градска част както следва: От 7.50 ч. до...
виж всички