Навигация

4Окт


Изтегли изображение: [1] 

Актьори създадоха видео послания за „Варна, която обичам“

30.07.2021 | 11:44

Шест видео послания на темата „Варна, която обичам“ създадоха актьори от ДТ „Стоян Бъчваров“.  Проектът е съвместна инициатива между Община Варна и Съюза на артистите в България и е посветен на два големи юбилея – 100 г. от обявяването на морската столица за курортен град и 100 години ДТ „Стоян Бъчваров“.

 

Във видеата участват Александра Майдавска с клипа „Нейното море“, Михаил Мутафов - с „За изкуството и магнетизма“,  Полина Недкова – с „Различните лица на Морската градина“, Симеон Лютаков – с „Легендарният Аладжа манастир“, Стоян Радев – с „Домът на Стоян Радев – Драматичен театър „Стоян Бъчваров““ и Христина Джурова- с “Антични стъпки в Римските терми“. Посланията са посветени на емблематични забележителности и символи на морската столица, разказани от хора на изкуството, и пречупени през техните лични истории.

 

Видеата се разпространяват в официалните информационни канали на Община Варна live.varna.bg, visit.varna.bg, във Facebook, YouTube и Instagram, както и на видео екраните в центъра на града.

 

Клиповете могат да бъдат видяни:

Александра Майдавска - https://youtu.be/GVqOn37erms

Михаил Мутафов - https://youtu.be/Pzbr5rj1daQ

Полина Недкова - https://youtu.be/PNgbXzTBuB0

Симеон Лютаков - https://youtu.be/vzaF6Il2Xu4

Стоян Радев – https://youtu.be/PGAc6R-dayo

Христина Джурова - https://youtu.be/v0U6iqITEdQ

 

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

30.09.2022 | 14:49

Съобщение

Обслужването на автобусна линия 209 Бърз, движеща се от Варна до к.к. „Златни пясъци“, се преустановява. Промените влизат в сила от 1 октомври 2022 г., съобщават от общинското дружество „Градски...
виж всички