Навигация

19Фев

Трима души са настанени в Приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица през изминалото денонощие.
Изтегли изображение: [1] 

Трима са настанени в Приюта за бездомни през денонощието

15.01.2018 | 10:11

Трима души са настанени в Приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица през изминалото денонощие. Има готовност за настаняването на още хора, а при необходимост могат да се монтират допълнителни легла, обясни директорът на дирекция „Социални дейности“ към Община Варна Таня Василева.

Обстановката във Варна е нормална, Аспаруховият мост се обработва с антилед, улиците се лугират от снегопочистващите фирми. Обработват се и спирките на градския транспорт, автобусите се движат по разписание, съобщи Купен Пашов, началник-отдел „Дейности по защита на населението“. Училищата и детските градини работят нормално, няма подадени сигнали за неработещо отопление, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“.

Според прогнозата на НИМХ – Варна, от утре облачността ще се разкъса и намалее, а до обяд валежите ще спрат, ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, привечер ще се ориентира от юг-югоизток. Минимални температури от минус 6 до минус 1 градус, максимални от минус 1 до 4, по крайбрежието до 7. 

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

14.02.2019 | 15:15

Съобщение

Поради повреда на парния котел в ДГ №4 “Теменужка“ на ул. „Шейново“ №18,  детската градина да бъде затворена от 15.02.2019г. за извършване на ремонт, съобщават от дирекция "Образование и младежки...
виж всички