Навигация

24Ноем


Изтегли изображение: [1] 

44 отбора се включват в турнира по плажен волейбол

18.08.2017 | 16:30

32 отбора при мъжете и 12 при жени /или над 80 души/ ще вземат участие в организирания от Община Варна, дирекция "Спорт", турнир по плажен волейбол „Beach Volley Varna open“, който се провежда на южния плаж под ПК „Приморски” днес и утре. Заявки за участие са подали отбори от Смолян, Кърджали, София, Добрич, Бургас и други градове и на практика се явява един от най-масовите турнири в летния спорт. Организаторите на проявата са предвидили награден фонд за призовата тройка и много изненади за всички участници.
 
Идеята и целите на състезанието са да се стимулира и популяризира двигателната активност сред спортисти и аматьори и популяризиране на плажните спортове в град Варна.

В турнира по плажен волейбол имат право на участие отбори, съставени от по двама мъже и отбори от по две жени, които не са участвали на турнири на държавното първенство на БФ Волейбол.

16 проекта на Варна

Варна - Европейска младежка столица 2017

Варна - Европейска младежка столица 2017

Фокусът е поставен в сферата на социалните иновации и по-специално върху развитието на социалното предприемачество, разглеждано като инструмент...
още виж всички
Сервизна информация

09.11.2017 | 16:45

Съобщение

Във връзка със заснемането на филмов проект на 10-ти ноември за времето от 6:00 часа  до 09:00 часа ще бъде преустановено движението на автомобили на ул. „Шипка“ – в частта от кръстовището с бул....
виж всички