Навигация

4Окт


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10] 

Започна основен ремонт на ул. „Найчо Цанов“ в Аспарухово

04.10.2022 | 14:53

Започна основен ремонт на ул. „Найчо Цанов“ в Аспарухово. Предвидено е преасфалтиране на пътната настилка, подмяна на всички съществуващи бордюри с нови, изграждане на джобове край тротоарите за контейнерите за отпадъци; обособяване на паркоместа, рехабилитация и изграждане на улично осветление, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Врана.

 

Ремонтните дейности ще бъдат извършени на 4 етапа: от ул. „Св.св. Кирил и Методий“ до ул. „Янтра“; от ул. „Янтра“ до ул. „Злетово“; от ул. „Злетово“ до ул. „Чонгора“ и от ул. „Чонгора“ до ул. „Маркови кули“. До приключването им е подготвена временна организация на движението, има промяна и в обслужването на спирките по линия № 12.

 

Инфраструктурните подобрения в района ще продължа поетапно по улиците „Искър“, „Инж. Каракулаков“, „Св. Св Кирил и Методий“, „Злетово“.

 

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

02.10.2023 | 11:46

Съобщение

Община Варна е подала сигнал към ГДБОП на 25.09.2023 г., че неизвестни лица са хакнали фейсбук страницата на официалния туристически сайт на Община Варна – visit.varna.bg, съобщават от дирекция...
виж всички