Навигация

24Ноем


Изтегли изображение: [1] 

Наближава крайният срок за записване на деца в школите на ОДК - Варна

23.08.2017 | 11:04

Общинският детски комплекс във Варна обяви прием за учебната 2017/2018 година чрез електронната система  odk.is-vn.bg. Крайният срок за подаване на заявления е 31-ви август. Всяко дете има право да посещава две школи. За малчуганите, които са чужди граждани или не са родени във Варна, документите се подават в сградата на ОДК на ул. „Петко Каравелов” №3А.
 
От ОДК – Варна, съветват родителите преди да подадат заявление да се запознаят с дейността на школите, необходимата възраст на децата и условията за прием. Обявите за кастинги, резултатите от провеждането им, график за работата и списъците на приетите деца ще бъдат публикувани през месец септември.
 
Общинският детски комплекс във Варна е най-големият в страната и предлага на децата обучение през свободното време в 30 школи, състави и формации в направленията "Наука", "Изкуство", "Спорт". Има възможност за обучение и на малчугани със специални образователни потребности.
Повече информация на адрес http://www.odk-varna.com/

 

16 проекта на Варна

Варна - Европейска младежка столица 2017

Варна - Европейска младежка столица 2017

Фокусът е поставен в сферата на социалните иновации и по-специално върху развитието на социалното предприемачество, разглеждано като инструмент...
още виж всички
Сервизна информация

09.11.2017 | 16:45

Съобщение

Във връзка със заснемането на филмов проект на 10-ти ноември за времето от 6:00 часа  до 09:00 часа ще бъде преустановено движението на автомобили на ул. „Шипка“ – в частта от кръстовището с бул....
виж всички