Навигация

24Ноем


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5] 

Варненци спечелиха турнира по плажен волейбол

21.08.2017 | 11:21

32 отбора при мъжете и 12 при жените взеха участие в организирания от Община Варна турнир по плажен волейбол „Beach Volley Varna open“, които се проведе през уикенда на южния плаж в града. В надпреварата участваха отбори от Смолян, Кърджали, София, Добрич, Бургас и други градове.


Варненската двойка Георги Ботев и Ники Колев спечелиха финала, след успех над Лъчезар Стоименов и Димитър Василев, които се класираха на второ място. На трето и четвърто място се подредиха съответно Мартин Иванов и Стефан Иванов и Явор Андреев, в отбор с Тихомир Тодоров.


При жените на първо място са Елица Христова и Елена Парушева. На второ място се класираха Стефани Кьосева и Екатерина Александрова, а на трето – Ева Петрова и Рая Кирилова. Четвъртата позиция е на Десислава Тодорова и Кристина Йорданова.

16 проекта на Варна

Варна - Европейска младежка столица 2017

Варна - Европейска младежка столица 2017

Фокусът е поставен в сферата на социалните иновации и по-специално върху развитието на социалното предприемачество, разглеждано като инструмент...
още виж всички
Сервизна информация

09.11.2017 | 16:45

Съобщение

Във връзка със заснемането на филмов проект на 10-ти ноември за времето от 6:00 часа  до 09:00 часа ще бъде преустановено движението на автомобили на ул. „Шипка“ – в частта от кръстовището с бул....
виж всички