Навигация

25Фев


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7] 

Ученици от Търговската гимназия работиха в общинската администрация за един ден

07.11.2019 | 11:28

15 ученици от Варненската търговска гимназия "Георги Стойков Раковски" станаха част от екипа на общинската администрация за един ден. Гимназистите влязоха в ролята на заместник-кметове, директори на дирекции или началник-отдели, за да се запознаят с задълженията и отговорностите в общинската структура.

 

Мира Павлова от 9 клас зае мястото на зам.-кмета Христо Иванов. Връстниците й Даниел Стоянов и Тодор Жеков се запознаха с работата на зам.-кмета Тодор Иванов.

 
В рамките на инициативата се включиха още: Дария Ръсовска и Моника Атанасова от 9 клас на мястото на  директора на дирекция  “Култура и духовно развитие"; Моника Атанасова и Симона Петкова 10 клас заеха поста на директор на дирекция "Социални дейности"; Кристиана Георгиева и Лора Недева, 9 клас – директор на дирекция „Туризъм“, Анна-Мария Стоянова, 9 клас - директор на дирекция "Образование и младежки дейности"; Симона Шилакова  и Джесика Атанасова, 9 клас, - директор на дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред"; Ангел Добрев 9 клас - началник-отдел "Отбранително-мобилизационна подготовка" в дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред" и Славена Георгиева и Велиана Майсторова, 12 клас, участваха в работата на дирекция „Спорт“. 

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

21.02.2020 | 10:42

Съобщение

Във връзка със строително-ремонтни дейности на кръстовището на бул. "Васил Левски“ с ул. "Девня" се налага затваряне на част от платното за движение на ул. “Девня“ – от бул. „Република“ към...
виж всички