Навигация

8Авг

Съобщение

Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4] 

Спортното училище награди изявени ученици

10.12.2019 | 14:23

Спортното училище „Георги Бенковски“ връчи традиционните си награди за състезател и отбор за годината. Директорът Евелина Янчева се похвали с високи спортни резултати, постигнати от възпитаниците на училището, по време на тържество, на което присъстваха Кристиян Димитров, директор на дирекция „Спорт“ към Община Варна, представители на спортната общественост във Варна.

 

За спортист на годината бе избран щангистът Стефчо Христов (ХІ клас), с треньор Живко Николов. Младият спортист може да се похвали с първо място в двубоя и отделните движения на Световно първенство за кадети до 17 г. (кат. до 102 кг) и титли в държавни първенства.

 

Отбор №1 е баскетболният „Черно море - Тича“ (юноши старша възраст), с треньор Кирил Петров. Сред постиженията им са първо място за Купата на България, а на държавното първенство за юноши старша възраст заеха второто място. Тимът е в състав: Мартин Стефанов, Александър Кръстев, Михаил Молдов, Берк Мехмед, Ангел Софрониев, Венцислав Павлов, Велизар Велиев, Александър Тодоров. В класацията за най-добрите влязоха състезатели по тенис на маса, плуване, спортна гимнастика, лека атлетика, кикбокс и борба.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

05.08.2020 | 15:12

Съобщение

25 души от дом за възрастни хора „Гергана“ са с положителни проби за коронавирус. Трима от заразените са от персонала, останалите 22 души – потребители на дома. Всички са в добро общо състояние,...
виж всички