Навигация

30Май

Съобщение

Изтегли изображение: [1]  [2]  [3] 

Спортното училище - с обновена зала за вдигане на тежести

28.09.2019 | 11:44

Спортното училище във Варна "Георги Бенковски" вече има обновена зала за вдигане на тежести. Извършен е основен ремонт със средства от Министерството на младежта и спорта, саниране, поставена е нова подова настилка, подобрена е енергийната ефективност и пожарната безопасност на сградата. На откриването присъстваха министър Красен Кралев, представители на Община Варна, спортни деятели, спортисти, а домакин бе директорът Евелина Янчева. 

 

„Винаги е удоволствие да съм сред нашите спортисти, наистина Варна е най-спортният град. Има доста обекти, които се изграждат със средства от общинския бюджет, догодина ще обсъдим къде трябва да се помогне при необходимост", заяви при откриването  Красен Кралев. 


В залата се подготвят щангистите от СК "Титан",  може да бъде ползвана и за подготовка на атлети в други спортове. На тържеството присъстваха и двамата млади световни шампиони в тежката атлетика - братята Христо и Стефчо Христови, с треньор Живко Николов. Специални благодарности към министерството и към Община Варна отправи президентът на СК "Титан" Радостин Димитров.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

29.05.2020 | 17:59

Съобщение

Във връзка с шествие във Варна, с което се открива мотосезонът, се налага да бъде освободена таксиметровата местостоянка пред Катедралния храм „Успение Богородично“ от превозни средства на 30-ти...
виж всички