Навигация

18Янр


Изтегли изображение: [1]  [2] 

Софтуерна компания във Варна - с план за откриване на нови 100 работни места

11.10.2019 | 17:00

Българската компания Scale Focus, която извършва аутсорсинг дейност в IT сектора, отпразнува първи рожден ден от отваряне на офиса си във Варна. "Резултатите са супер изненадващи! Миналата година, когато дойдохме тук, си пожелахме да стигнем за една година поне 50 човека. Днес офисът ни отесня! И това става възможно, благодарение на начина, по който си партнираме с Община Варна, с висшите учебни заведения, с местната екосистема. Догодина плановите ни са назначаване на поне още 100 души -  новата инициатива - Scale Focus Academy, която има за цел да вкара още млади хора в IT индустрията, заяви Пламен Цеков, изпълнителен директор на компанията.

 

"Нямам никакво съмнение, че ще успеем да постигнем резултатите, които сме си поставили и догодина да отворим още 100 нови работни места. Благодарим на нашите партньори, на екипа на Община Варна, на университетите. Смятам, че когато задълбочим нашето партньорство, целите са абсолютно постижими", сподели и Александър Стоименов, HR на комапнията. Поздравления към екипа на Scale Focus отправи Пейчо Пейчев, зам.-кмет на общината. 

 

Офисът на Scale Focus във Варна е част от дългосрочните планове на ръководството за разширяване на дейността на фирмата. Той е четвърти в страната, общо в компанията работят над 1000 души, които обслужват повече от 200 клиенти от цял свят.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

09.01.2020 | 14:32

Съобщение

Във връзка със строително-ремонтни дейности на кръстовището на бул. "Васил Левски“ с ул. "Девня" се налага временно затваряне на част от платното за движение във временното кръгово в края на...
виж всички