Навигация

18Авг


Изтегли изображение: [1] 

Семинар за превенция на трафика на хора ще се проведе във Варна

29.07.2019 | 14:29

Семинар на тема „Съвременни заплахи в интернет – рискове и възможности на виртуалното пространство, в контекста на престъплението трафик на хора“ ще се проведе утре - 30-ти юли във Варна. Проявата се организира съвместно от дирекция „Превенции“ към Община Варна, Местната и Националната комисии за борба с трафика на хора.

 

Целта на събитието е запознаване с аспектите на трафика на хора, рисковете за децата от въвличане в трафик на хора през Интернет, разпознаване  на рисковото поведение и ситуации на трафик и експлоатация на деца.  Участие в него ще вземат  представители на ОД – МВР Варна, зам.-кметове на общини от област Варна, членове на МКБТХ в морския град и Русе, както и други компетентни органи.

 

Водещ лектор ще бъде Антоанета Василева – представител на България в Групата експерти за борба с трафика на хора към Конвенцията на Съвета на Европа за борба с трафика на хора и експерт към Националния център за безопасен интернет.  

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

14.08.2019 | 12:47

Съобщение

В изпълнение на чл. 75 от Изборния кодекс и Решение № 600-МИ от 09.08.2019 г. на ЦИК, представители на партия ГЕРБ, Коалиция „БСП За България“, коалиция „Обединени Патриоти“, ДПС, „Воля“, коалиция...
виж всички