Навигация

13Авг


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9] 

Продължават ремонтите в 17-ти микрорайон в „Приморски“

06.07.2022 | 10:41

Продължават ремонтните дейности в 17-ти микрорайон в „Приморски“, който обхваща територията между бул. „Васил Левски“, бул. "Осми Приморски полк“, ул. „Царевец“ и ул. „Мир“, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

 

Готов е новият кът за отдих близо до ул. „Царевец“, изградено е многофункционалното игрище с баскетболни кошове и футболни врати. В района са изградени и част от новите детски площадки.

 

Извършва се пълно обновяване на паркингите, изграждат се тротоари на ул. „Бор“ и ул. „Явор“, ул. „Д-р Анастасия Головина“, ул. „Зора“, ул. „Св. Ирина“, кътове за отдих и пешеходни алеи. Подменено е част от уличното осветление с енергоспестяващо. Изграждат се и джобове за контейнери за отпадъци.

 

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

05.08.2022 | 10:04

Съобщение

От дирекция „Местни данъци“ към Община Варна съобщават, че поради възникнала техническа неизправност в мрежата на мобилния оператор, с който работят, е възможно връзката с обявените телефони за...
виж всички