Навигация

8Авг

Съобщение

Изтегли изображение: [1] 

Раздадоха допълнителни порции храна за 750 потребители на обществената трапезария

27.12.2019 | 14:50

Допълнителни порции храна за 750 потребители бяха раздадени днес в обществената трапезария за социално слаби граждани, многодетни семейства, възрастни хора с увреждания и други рискови групи, съобщиха от дирекция „Социални дейности“ към Община Варна. Порциите включват пилешка супа, пиле с картофи, пиле с ориз и скара и са извън менюто на трапезарията.

 

Социалната услуга „Обществена трапезария за социално слаби граждани“ на територията на община Варна се финансира от Община Варна, а благотворителната инициатива е на сдружението „Здраве, култура, самочувствие, интегрирано устойчиво развитие“, което реализира услугата и на Фондация „Българи“.

 

За празничните дни са осигурени и допълнителни порции за възрастните хора – потребители на Комплекс за социални услуги за възрастни хора „Гергана“, съобщават още от дирекция „Социални дейности“. 

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

05.08.2020 | 15:12

Съобщение

25 души от дом за възрастни хора „Гергана“ са с положителни проби за коронавирус. Трима от заразените са от персонала, останалите 22 души – потребители на дома. Всички са в добро общо състояние,...
виж всички