Навигация

24Ноем


Изтегли изображение: [1] 

Подписаха колективен трудов договор за ОП „Спорт – Варна“

07.09.2017 | 11:39

Първият колективен трудов договор между общинското предприятие „Спорт Варна“ и синдикалните организации на КНСБ и КТ „Подкрепа“ бе подписан официално днес от Коста Базитов, зам.-кмет, Веселин Рашев, председател на СО на СБУ при КНСБ, и Васил Василев, председател на СРС на КТ „Подкрепа“.


Общинско предприятие „Спорт Варна“ се грижи за всички спортни бази и обекти на територията на града, сред които плувен комплекс „Приморски“, стадион „Локомотив“, ледената пързалка, конната база, тенис кортовете, спортно-развлекателните комплекси и други.  Колективният трудов договор цели подобряване на условията на труд и на социалните придобивки на персонала. В документа са регламентирани минимални размери на основните месечни заплати и е посочено, че те ще нарастват при промяна на минималната работна заплата за страната. "Този колективен трудов договор доказва, че политиката на Община Варна е насочена към дълготрайно партньорство между синдикатите, служителите и работодателите в системата“, заяви Коста Базитов.

 

Такива договори вече са факт в сферите на образованието, социалните дейности, детското и училищно здравеопазване. Председателите на синдикалните организации също отчетоха доброто сътрудничество с общината. 

 

16 проекта на Варна

Варна - Европейска младежка столица 2017

Варна - Европейска младежка столица 2017

Фокусът е поставен в сферата на социалните иновации и по-специално върху развитието на социалното предприемачество, разглеждано като инструмент...
още виж всички
Сервизна информация

09.11.2017 | 16:45

Съобщение

Във връзка със заснемането на филмов проект на 10-ти ноември за времето от 6:00 часа  до 09:00 часа ще бъде преустановено движението на автомобили на ул. „Шипка“ – в частта от кръстовището с бул....
виж всички