Навигация

18Юни


Изтегли изображение: [1] 

Подписаха колективен трудов договор за ОП „Спорт – Варна“

07.09.2017 | 11:39

Първият колективен трудов договор между общинското предприятие „Спорт Варна“ и синдикалните организации на КНСБ и КТ „Подкрепа“ бе подписан официално днес от Коста Базитов, зам.-кмет, Веселин Рашев, председател на СО на СБУ при КНСБ, и Васил Василев, председател на СРС на КТ „Подкрепа“.


Общинско предприятие „Спорт Варна“ се грижи за всички спортни бази и обекти на територията на града, сред които плувен комплекс „Приморски“, стадион „Локомотив“, ледената пързалка, конната база, тенис кортовете, спортно-развлекателните комплекси и други.  Колективният трудов договор цели подобряване на условията на труд и на социалните придобивки на персонала. В документа са регламентирани минимални размери на основните месечни заплати и е посочено, че те ще нарастват при промяна на минималната работна заплата за страната. "Този колективен трудов договор доказва, че политиката на Община Варна е насочена към дълготрайно партньорство между синдикатите, служителите и работодателите в системата“, заяви Коста Базитов.

 

Такива договори вече са факт в сферите на образованието, социалните дейности, детското и училищно здравеопазване. Председателите на синдикалните организации също отчетоха доброто сътрудничество с общината. 

 

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

25.05.2018 | 11:39

Съобщение

Във връзка с Черешова задушница на 26-ти май /събота/, от общинската фирма „Градски транспорт“ информират, че автобусни линии 40, 18, 118, 118 А и 55 ще се обслужват със следното разписание:...
виж всички