Навигация

30Май


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11] 

ОУ „Стоян Михайловски“ чества 35 години от създаването си

24.03.2023 | 12:40

Основно училище „Стоян Михайловски“ чества днес 35 години от създаването си. Гост на тържеството бе кметът на Варна Иван Портних, районният кмет на „Вл. Враненчик“ Николай Костадинов, директорът Регионалното управление по образование Ирена Радева, учители и родители.  


„Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай патронния празник на училище „Стоян Михайловски“ и 35 години от създаването му. Поздравявам всички бивши и настоящи преподаватели, които в продължение на десетилетия са работили и работят всеотдайно за авторитета на училището. Високо оценявам постигнатите резултати в сферите на българския език и литературата, математиката, изобразителното изкуство и спорта. Доказателство за това са многобройните награди и грамоти на възпитаници на училище „Стоян Михайловски“, с които се гордеем! На всички пожелавам здраве, вдъхновение и много успехи! Вярвам, че заедно ще продължим да развиваме каузата "Варна - град на знанието"!“, каза кметът Иван Портних. Директорът на училището Ангел Киряков прочете едно от стихотворенията на Стоян Михайловски – „Напред“ и пожела на учениците да изпълняват заръките на автора.  


Празничната програма продължи и в класните стаи на училището, като всеки клас бе организирал различни инициативи. В коридора бяха представени най-добрите творби от конкурса за макети „Аз обичам България“, за рисунки, за писма на английски език и други. Четвъртокласниците бяха подготвили постановката „Благовещение“ в навечерието на празника. 

 

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

23.05.2023 | 11:54

Съобщение

Съобщение Във връзка с тържествено честване и шествието на 24-ти май ще бъде преустановено движението на автомобили в централната градска част както следва: От 7.50 ч. до...
виж всички