Навигация

14Окт


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3] 

Отличиха студенти за участие в кампания срещу телефонните измами

23.04.2019 | 12:20

Община Варна отличи студенти от Варненския свободен университет за активното им участие в информационна кампания в пенсионерските клубове срещу телефонните измами.  Зам.-кметът Тодор Иванов връчи грамоти на Михаела Милчева, Александра Василева, Едже Емилова, Доротея Николаева, Сали Любенов, Кирил Христосков и Александър Иванов, от специалностите "Защита на националната сигурност", "Психология" и "Архитектура". На срещата присъства и Марица Гърдева, общински съветник.

 

Кампанията е съвместна инициатива на студентите, на Областната дирекция на МВР-Варна и Община Варна. По време на срещи в пенсионерските клубове, организирани с помощта на районните администрации, студентите са обяснили на възрастните хора схемите, прилагани от измамниците, и начините, по които трябва да реагират.

 

"Благодаря Ви за проявената инициативност и желанието да помагате на пенсионерите. Ще имате винаги нашата подкрепа при организиране на прояви, свързани с противодействието на подобен род предсъпления", заяви Тодор Иванов.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

11.10.2019 | 12:29

Съобщение

Във връзка с провеждане на поклонение и полагане на венци с военен ритуал пред Паметник-портал на Осми пехотен Приморски полк, по повод честване на 135 години от създаването му, на 12-ти октомври,...
виж всички