Навигация

16Апр


Изтегли изображение: [1] 

Осем секционни избирателни комисии във Варна ще бъдат на нов адрес

25.02.2021 | 15:36

Осем секционни избирателни комисии ще бъдат с нов адрес на предстоящите парламентарни избори на 4-ти април, съобщи Нора Момчева, секретар на Община Варна.
Поради ремонт на училищните сгради, в които са разположени избирателни секции, се налагат следните промени:
- Три избирателни секции от Професионалната гимназия по туризъм „Проф. А. Златаров“ ще бъдат преместени в сградата на ОУ „В. Друмев“, която е в непосредствена близост. Така в основното училище ще бъде място на 5 избирателни секции – 130, 131, 132, 138, 139. За всяка секция е определено отделно помещение.
- Три избирателни секции от Професионалната гимнази по строителство, архитектура и геодезия „В. Левски“ ще бъдат преместени в съседната сграда на бившата ПГС „К. Фичето“.
- Една избирателна секция от търговски център „Кубчето“ ще бъде преместена в комплекс „Каролина“


Секция № 98, която досега се помещаваше в студентското общежитие на ул. „Петър Райчев“ 35, ще бъде преместена в училище „Найден Геров“. Причината е, че тя е по-удобна като местоположение за хората, които по адресна регистрация гласуват в нея.


Гражданите са уведомени за промяната на местоположението чрез съобщения разлепени на входовете на жилищните блокове, където живеят. Обхватът на секциите и избирателите в тях са обявени на интернет страницата на общината.


По време на изборния ден стриктно ще се спазват стриктно Указанията за провеждане на изборите за народни представители в страната на 4 април 2021 година, в условията на обявена извънредна епидемична обстановка във връзка с COVID-19, разработени от Министерството на здравеопазването.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

09.04.2021 | 14:00

Съобщение

В понеделник, 12-ти април, ще бъде демонтирана скулптурата "Вертикално-хоризонтално" на Паоло Вивиан, разположена до Морското казино, съобщават от дирекция „Култура и духовно развитие“ към Община...
виж всички