Навигация

31Янр


Изтегли изображение: [1] 

Организират благотворителен базар „Да споделим Никулден”

01.12.2022 | 12:44

Десетият юбилеен кулинарен фестивал “Да споделим Никулден” с благотворителен базар ще се проведе на 4-ти декември от 11 ч. до 14 ч. на ниво 2 в търговския център Grand Mall. Събитието се организира от Варненската туристическа камара с подкрепата на Община Варна и Българската асоциация за кулинарна култура. Откриването е в 10,30 ч.

 

Участниците във фестивала ще се представят в две групи - учебни заведения и ресторанти, и три категории - предястие, основно ястие, десерт. Сред участниците Колежите по туризъм във Варна и в Бургас, осем средни училища от градовете Варна, Добрич, Провадия, Игнатиево, Долни чифлик и село Синдел и 8 ресторанта, сред които са представителите на курортни комплекси "Албена", "Св. Св. Константин и Елена", "Слънчев ден", хотел  “Интернационал”, “Грифид” хотели, ресторантите “Стария чинар”, “Мънкис” и “Кубо Рибарски”.


Кулинарните постижения ще бъдат оценявани от жури с председател Желязко Каракашев и членове шеф Хю Бутен и шеф Иван Иванов. Най-добрите ще получат дипломи и купи, а за отборите на училищата представители на бизнеса са осигурили и предметни награди. Всички ястия ще се продават благотворително. Със събраните средства ще бъде подпомогнат домът за стари хора “Гергана”.

 

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

27.01.2023 | 11:10

Съобщение

Поради неотложен ВиК ремонт маршрутът на автобусни линии 148 и 209 временно ще бъде променен, съобщават от „Градски транспорт“. В събота – 28.01.2023 г., от 09:00 ще бъде...
виж всички