Навигация

5Юли

Съобщение

Изтегли изображение: [1]  [2] 

Наградиха участници от кампанията "Младите хора и бъдещето"

13.05.2019 | 14:36

Ученици от 11 варненски училища получиха отличия на за активното им участие и принос в развитието и осъществяването на общинската политика за превенция на рисковото поведение сред деца и млади хора – „Младите хора и бъдещето“. Събитието се провежда за четвърти път, организатор е дирекция „Превенции“ към Община Варна.

 

Грамоти от името на кмета на Община Варна Иван Портних получиха 28 ученици-доброволци. Те бяха връчени от Тодор Иванов – зам.-кмет и Мартин Байчев – председател на постоянната комисия по младежки дейности и спор към ОбС. За активен принос бяха отличени и обучителите Николай Карджиев и Веселина Добрева. Удостоверения за преминат курс по основните направления: превенции на наркомании, на трафика на хора и на ХИВ/СПИН получиха 246 ученици.

На награждаването присъстваха директори, зам.-директори и учители от Първа езикова гимназия, IV ЕГ „Фр. Жолио-Кюри“, III ПМГ „Акад. М. Попов“, ГПЧЕ „Йоан Екзарх“, СУ за ХНИ „К. Преславски“, Професионална техническа гимназия, МГ „Д-р П. Берон“, ВТГ „Г. Ст. Раковски“, ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“, ПГИ „Д-р Иван Богоров“ и СУЕО „Александър С. Пушкин“, ръководители на превантивни клубове, ученици-доброволци от градския и училищните превантивни клубове към дирекция „Превенции“ от посочените училища, както и ръководители и експерти от Община Варна, от Регионалното управление на образованието и др.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

10.06.2020 | 17:04

Съобщение

Във връзка с въвеждане на втория етап от „синята зона“ от 11.06.2020 г до 15.06.2020 г за времето от 08:00 ч до 18:00 часа ще се извършва рехабилитация на пътната настилка на ул. „Никола Кънев“ -...
виж всички