Навигация

25Май


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4] 

Концертът на MTV разтърси Варна

17.07.2017 | 10:00

Над 30 000 души се включиха в концерта MTV Presents Varna Beach, който се проведе на 15 юли на южния плаж във Варна. Най-голямото музикално събитие за лятото събра на една сцена имена от световната и българската поп музика. Вратите на фестивалната сцена отвориха точно в 12 ч. на обяд в съботния ден, а настроението първи подгряха Павел и Венци Венц, Дара, Кристиян Костов и Поли Генова. Първи от чуждестранните гости бе лондонският диджей Джонас Блу, последван от Gorgon City и R3 wire & Varski, които споделяха в социалните мрежи емоции от концерта. Тайни Темпа и Биби Рекса сгорещиха атмосферата: 
"Всеки път, когато идвам тук, се изненадвам от публиката, която има страшно много енергия и обича музиката ми. Варненския бряг е страхотен. Докато бях на сцената, виждах хората, пясъка, морето. Магично е и може и да се преместя тук веднага”, каза Тайни Темпа.

 
"Страхотно е тук във Варна, хората са много мили. Аз съм от Албания и кухнята ни е много близка, а плажът е очарователен“, сподели Биби Рекса. Семейството на певицата емигрирало в Съединените щати, когато била на шест години. От малка се занимава с музика и има десетки награди. Освен певица, Биби е и автор на песни. Малко преди полунощ финал на купона постави най-популярният DJ от Съединените щати - Стив Айоки, с впечатляващо звуково-светлинно шоу. След седмица ще излезе най-новият му албум - "Колони“, в който той си партнира със световноизвестни рап изпълнители. Още преди премиерата на албума, някои от парчетата бяха представени пред варненската публика. Събитието впечатли с кристалния звук и перфектната организация на фестивала, който бе заснет от MTV и ще бъде излъчен в мрежата на телевизионния гигант като едночасов филм за концерта във Варна.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

25.05.2018 | 11:39

Съобщение

Във връзка с Черешова задушница на 26-ти май /събота/, от общинската фирма „Градски транспорт“ информират, че автобусни линии 40, 18, 118, 118 А и 55 ще се обслужват със следното разписание:...
виж всички