Навигация

13Авг


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8] 

Кметът Иван Портних награди европейската шампионка по художествена гимнастика Елвира Краснобаева

04.07.2022 | 14:08

Кметът на Варна Иван Портних връчи почетни плакети на Елвира Краснобаева - европейска шампионка по художествена гимнастика, и на нейната лична треньорка Светлана Юриевна. 14-годишната Елвира се върна от европейското първенство за девойки в Израел със златен медал на обръч и сребърен на топка, грабна и бронз в отборната надпревара. 

 

Това е първа индивидуална европейска титла за Варна в този спорт. „Благодаря на Елвира, на треньорите, на всички, които имат заслуги за това Варна и България да бъдат отново част от световната златна карта на художествената гимнастика. Гордеем се с постиженията на варненската школа, която продължава да създава шампиони. Бъдете здрави, все така успешни и златни“, каза кметът. „Щастлива съм от тази победа. Много се радвам и съм благодарна на треньори, хореографи, на всички, с които работя“, заяви Елвира.  14-годишната европейска шампионка тренира от 10 години и мечтае за олимпийска титла.

 

Златното момиче бе посрещнато с тържество в родния КХГ "Грация", организирано от президента на клуба Кристиана Генчева. На събитието присъстваха родителите на Елвира, основателите на този спорт във Варна Мария Чиприянова и Минка Ванкова, международният съдия Филипа Филипова, целият треньорски екип на клуба, както и медици от спортния диспансер.

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

05.08.2022 | 10:04

Съобщение

От дирекция „Местни данъци“ към Община Варна съобщават, че поради възникнала техническа неизправност в мрежата на мобилния оператор, с който работят, е възможно връзката с обявените телефони за...
виж всички