Навигация

16Юли


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3] 

Кметът Иван Портних поздрави участниците в XVI конференция на КТ "Подкрепа" - Варна

12.04.2019 | 08:11

Кметът Иван Портних поздрави участниците в XVI Редовна отчетно-изборна конференция на СРС КТ "Подкрепа" във Варна. Той бе гост на събитието вчера по покана на Васил Василев, председател на синдиката в морската столица.

 

"Високо оценявам конструктивния диалог между Община Варна и КТ "Подкрепа", който може да бъде пример за добро партньорство в полза на гражданите. Отговорно се отнасяме към това сътрудничество и към съвместната ни работа, за което благодаря на целия екип и на  председателя на синдиката", заяви кметът. 


Васил Василев от своя страна подчерта, че в Община Варна КТ "Подкрепа" намира верен и диалогичен партньор. Доказват го резултатите - актуални договори за тристранно сътрудничество, гарантиращи социални придобивки за работещите в сферите на образование, социални дейности, здравеопазването - по-добро заплащане, повече отпуск, повече възможности за обучение и повишение на професионалната квалификация.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

26.06.2019 | 17:24

Съобщение

Във връзка с провеждането на военен ритуал по сдаване и приемане на длъжността „Командир на Военноморските сили на Република България“ на 27-ми юни от 10.30 ч. (до около 12.30 ч. ) ще бъде...
виж всички