Навигация

23Апр


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3] 

Кметът Иван Портних поздрави участниците в XVI конференция на КТ "Подкрепа" - Варна

12.04.2019 | 08:11

Кметът Иван Портних поздрави участниците в XVI Редовна отчетно-изборна конференция на СРС КТ "Подкрепа" във Варна. Той бе гост на събитието вчера по покана на Васил Василев, председател на синдиката в морската столица.

 

"Високо оценявам конструктивния диалог между Община Варна и КТ "Подкрепа", който може да бъде пример за добро партньорство в полза на гражданите. Отговорно се отнасяме към това сътрудничество и към съвместната ни работа, за което благодаря на целия екип и на  председателя на синдиката", заяви кметът. 


Васил Василев от своя страна подчерта, че в Община Варна КТ "Подкрепа" намира верен и диалогичен партньор. Доказват го резултатите - актуални договори за тристранно сътрудничество, гарантиращи социални придобивки за работещите в сферите на образование, социални дейности, здравеопазването - по-добро заплащане, повече отпуск, повече възможности за обучение и повишение на професионалната квалификация.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

20.04.2019 | 13:18

Съобщение

Във връзка с полагане на асфалт на бул. “В. Левски” в участъка от ул. “Подвис” до кръговото кръстовище на бул. “Цар Освободител” на 22-ри април, понеделник, от 8 ч. до 18 ч. ще бъде затворено за...
виж всички