Навигация

4Юли

Съобщение

Изтегли изображение: [1] 

Хитове от мюзикъли от балкона на театъра във Варна

29.05.2020 | 14:39

Хитове от най-популярните мюзикъли на нашето време, създадени от Андрю Лойд Уебър, ще прозвучат тази събота, 30-ти май, от 18 ч. на балкона на историческата сграда на Театъра, съобщават от ТМПЦ – Варна. С много настроение ще се появят солистите Лилия Илиева, Жана Костова, Калина Жекова, Свилен Николов и Велин Михайлов. На пианото ще акомпанира маестро Страцимир Павлов, който има ключова роля в реализацията на постановките на мюзикъли на варненска сцена.

 

Ще бъдат представени арията на Кристин от „Фантомът на операта“ в изпълнението на Лилия Илиева, песента на Ирод от „Исус Христос суперзвезда“ в изпълнението на Свилен Николов, ария на Кристин от „Любовта никога не умира“ в изпълнението на Жана Костова, както и песен на Юда от „Йосиф и фантастичната му пъстра дреха“ в изпълнението на Велин Михайлов. Прочутата ария на Евита от мюзикъла „Евита“ ще бъде в изпълнение на Калина Жекова.

 

Всички солисти ще бъдат заедно в най-горещите песни – разпалващата „Baila me“ на Джипси кингс от мюзикъла „Зоро“, „Can you feel the love tonight“ на Елтън Джон от „Цар Лъв“ и любимата на няколко поколения песен на мускетарите от „Тримата мускетари“ на майстора на руската филмова музика и мюзикъл Максим Дунаевски, син на големия композитор Исак Дунаевски.

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

10.06.2020 | 17:04

Съобщение

Във връзка с въвеждане на втория етап от „синята зона“ от 11.06.2020 г до 15.06.2020 г за времето от 08:00 ч до 18:00 часа ще се извършва рехабилитация на пътната настилка на ул. „Никола Кънев“ -...
виж всички