Навигация

19Сеп


Изтегли изображение: [1]  [2] 

Форум на тема “Агресия, насилие, зависимости и последици” се проведе във Варна

15.06.2018 | 09:08

Форум на тема “Агресия, насилие, зависимости и последици”, в рамките на проект „Младите хора – бъдещето на България – това сме ние!“, се проведе във Варна. В него взеха участие над 60 ученици от 8 до 12 клас. Проектът се реализира от сдружение „Асоциация докосни дъгата“, в партньорство с Община Варна, дирекция „Превенции“ и дирекция „Спорт“ и е финансиран по Националната програма за изпълнение на младежки дейности. 

 

Сред основните акценти на форума бяха темите за насърчаване на здравословния начин на живот, превенцията на различните форми на зависимости и на агресията сред младите хора. Основната цел на срещата бе  изграждане на социално отговорно поведение сред младежи на възраст между 15 и 19 г., развитие на самочувствие, самоувереност, работа в екип и други умения за справяне с трудности. 

 

В рамките на форума се проведе и пресконференция, в която участие взеха Тодор Иванов – зам.-кмет на Община Варна, експерти от дирекция „Превенции“ и дирекция „Спорт“, секретари на местните комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-Варна, и д-р Денислава Ангелова, председател на  УС на Сдружение „Асоциация докосни дъгата“. 

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

14.09.2018 | 14:38

Съобщение

Във връзка с  началото на учебната година, считано от 17.09.2018 г. (понеделник) се въвеждат следните маршрутни и часови промени в обслужването на тролейбусния и автобусен транспорт: ...
виж всички