Навигация

20Окт


Изтегли изображение: [1] 

Актьори създадоха видео послания за „Варна, която обичам“

30.07.2021 | 11:44

Шест видео послания на темата „Варна, която обичам“ създадоха актьори от ДТ „Стоян Бъчваров“.  Проектът е съвместна инициатива между Община Варна и Съюза на артистите в България и е посветен на два големи юбилея – 100 г. от обявяването на морската столица за курортен град и 100 години ДТ „Стоян Бъчваров“.

 

Във видеата участват Александра Майдавска с клипа „Нейното море“, Михаил Мутафов - с „За изкуството и магнетизма“,  Полина Недкова – с „Различните лица на Морската градина“, Симеон Лютаков – с „Легендарният Аладжа манастир“, Стоян Радев – с „Домът на Стоян Радев – Драматичен театър „Стоян Бъчваров““ и Христина Джурова- с “Антични стъпки в Римските терми“. Посланията са посветени на емблематични забележителности и символи на морската столица, разказани от хора на изкуството, и пречупени през техните лични истории.

 

Видеата се разпространяват в официалните информационни канали на Община Варна live.varna.bg, visit.varna.bg, във Facebook, YouTube и Instagram, както и на видео екраните в центъра на града.

 

Клиповете могат да бъдат видяни:

Александра Майдавска - https://youtu.be/GVqOn37erms

Михаил Мутафов - https://youtu.be/Pzbr5rj1daQ

Полина Недкова - https://youtu.be/PNgbXzTBuB0

Симеон Лютаков - https://youtu.be/vzaF6Il2Xu4

Стоян Радев – https://youtu.be/PGAc6R-dayo

Христина Джурова - https://youtu.be/v0U6iqITEdQ

 

17 проекта на Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

85,6 млн. лв. по ОП „Региони в растеж“ привлечени за Варна

Инвестиционната програма по ОП „Региони в растеж 2014-2020“, по която ще работи Община Варна, е на обща стойност 127,7 млн. лв., от които 85,6...
още виж всички
Сервизна информация

19.10.2021 | 14:36

Съобщение

В срок до 30.11.2021 г. задължените лица могат да подадат декларация за 2022 г., в случаите когато размерът на таксата се определя според количеството на битовите отпадъци, съобщават от дирекция...
виж всички