Навигация

24Сеп


Изтегли изображение: [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6] 

Кметът Иван Портних поздрави участниците в XVII редовна отчетно-изборна конференция на КТ „Подкрепа“ - Варна

05.06.2023 | 13:54

Кметът на Варна Иван Портних поздрави участниците в XVII редовна отчетно-изборна конференция на КТ „Подкрепа“-Варна, която се проведе в морския град. 


„КТ "Подкрепа" не е просто синдикат, а активен социален партньор на Община Варна - символ на експертност, критичност и диалогичност. Доказателство за нашата активна съвместна работа през годините са подписаните колективни трудови договори в различни обществени сфери. Правим това, водени от общата загриженост за хората. Защото във времена на икономически кризи и политически сътресения, социалната защита на гражданите трябва да бъде приоритет“, каза кметът пред присъстващите. Домакин на форума бе Васил Василев, председател на Синдикалния регионален съюз на КТ „Подкрепа“ - Варна, а официален гост бе Ваня Григорова - икономически съветник на синдиката. 


През последните четири години структурите на КТ „Подкрепа“ във Варненско са се увеличили с още 26, като общият им брой вече надхвърля 160, каза Васил Василев. Последният мандат беше сравнително тежък заради множеството кризи, но въпреки това синдикатът е продължил да работи активно в региона, заяви още той. 

18 проекта на Варна

 Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Представят Плана за интегрирано развитие на Варна в ОбС

Планът за интегрирано развитие на Община Варна за периода 2021-2027 г. (ПИРО), който е основният стратегически документ за управление на общината...
още виж всички
Сервизна информация

21.09.2023 | 16:32

Съобщение

Във връзка с инициативите по повод Европейския ден без автомобили, на 22 септември от 08:00 ч. до 22:00 ч. ще бъде преустановено движението  по цялата дължина на ул. „Охрид“ и по ул. „Цариброд“, в...
виж всички